Ontdek de kunst van helen en maak een reis naar binnen

Het oude loslaten

We kennen allemaal verschillende emoties. Boosheid, angst, verdriet, schaamte en schuld. Een trigger die uit het verleden komt, waar je nu in jouw leven last van kunt ervaren. Tijdens de sessie zullen we naar je emoties luisteren en het oude loslaten door middel van trance. Hierdoor ontstaat er ruimte voor iets nieuws en positiefs.

Het nieuw omarmen

Nadat je het oude hebt los gelaten, dat wat jou niet meer dient, ontstaat er ruimte voor iets nieuws, zoals liefde, positiviteit, verbinding, kracht en nieuwe energie. Tijdens de sessie laat ik je dat ervaren en integreren in jouw leven, zodat je vanuit nieuwe energie met jouw mooie leven verder kunt gaan en creëren.

Transformeren & Helen

Deze sessie is transformatief en helend. Je heelt de stukken die nog aandacht nodig hebben. Soms snapt jouw bewuste ratio het (even) niet en kun je er geen woorden aan geven, terwijl je onderbewuste precies weet wat jij nodig hebt. Helen doen we in rust, vertrouwen en vooral uit liefde. Liefde voor jezelf, daar doe je het voor.

Are you ready to Heal and Shine

Heling kan heel intens zijn en tegelijkertijd zo licht en verlossend. Bij een helingsproces ga je eerst door je donkere ruimtes heen en als je die doorlopen hebt kom je bij het licht. JOUW licht!  

Werking van heling

Mentaal

Ondersteunt bij mentale blokkades, angst en spanning. Helpt deze te helen en te transformeren. Maakt ruimte om nieuwe neuropaden te vormen in de hersenen, zodat nieuwe helpende patronen kunnen ontstaan. 

Fysiek

Op fysiek niveau ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Draagt bij aan heling en transformatie op lichamelijke klachten.  

Emotioneel

Ondersteunt bij emotionele blokkades. Helpt deze te helen en te transformeren. Geeft ruimte en vertrouwen om emoties te doorvoelen en weer te laten stromen. 

Energetisch

Reinigt blokkerende energieën in jouw lichaam en geeft je ontspanning en veiligheid. 

Spiritueel

Op spiritueel niveau kom je dichter tot je kern en handel je vanuit kracht en vertrouwen. 

Ervaring

“Enkele weken geleden heb ik bij Violetta een online coaching gevolgd. Ik wilde op professioneel vlak stappen ondernemen maar had het gevoel dat iets mij blokkeerde en ik wist niet wat. Violetta is een zeer zachte en warme vrouw, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ze stelde mij de juiste vragen waardoor we al snel tot de kern kwamen. Toen we het over het verlies van mijn vader hadden, kwamen er enorm veel emoties los, ik heb gehuild als een klein kind. Ik was verbaasd dat dit nog zo erg speelde. Via een begeleide meditatie zijn we teruggegaan naar vroeger en heb ik afscheid genomen van mijn vader. Dit was zoo bijzonder, vooral het feit dat Violetta heel goed aanvoelde wat ik nodig had. Na de sessie voelde ik mij zo bevrijd en vol nieuwe energie. De volgende dag schoot ik ook al meteen in actie en nam concrete stappen richting mijn doel. Ik ben zo dankbaar dat ik violetta ben tegengekomen op het juiste moment.”

Naima Kitir 

Paardencoach 


Release Sessie

Healing is your right
97 inc. BTW
  • 1 uur sessie
  • Online of Live
  • Loslaten & Healing
  • Time Line Therapy
  • Optie voor traject op maat

Healing needs some time. Take your time and invest your time in you.