"Ben jij op zoek naar jouw plek? Die is dichterbij dan je denkt. Namelijk in jouw hart."

~Violetta~

Familie Opstelling

Ik ben een intuïtieve opsteller. Tijdens mijn coach opleiding heb ik zelf ook (familie) opstellingen gehad en zelf mogen ervaren hoe dat werkt. Het werkt energetisch en geeft je veel inzichten.  

De sessie duurt 1,5 uur. Tijdens de tafelopstelling komen er meerde thema’s naar boven die in jouw leven spelen. Ik neem jou mee op jouw eigen journey om te kijken hoe jij geleefd hebt en wat helpend was en wat niet. Ik help je vooral met bewustwording en stel je soms confronterende vragen op een liefdevolle manier. Samen kijken we naar jouw oude patronen die niet meer helpend zijn en transformeren deze in kracht en positieve energie. De sessie geeft je veel inzichten en dat vraagt van jou een volledige commitment in jouw persoonlijk groei. Ben jij er klaar voor en wil jij groeien in jouw persoon en/of business? Boek dan een sessie.  

Jouw leven

Elke familie heeft een eigen verhaal, een eigen kijk op het leven en eigen normen en waarden.  Bewust en onbewust neem jij gedrag, systemen, patronen en overtuigingen over. Het kan zo zijn dat jij bepaalde overtuigingen hebt overgenomen die niet helpend zijn voor jou. Tijdens de tafelopstelling neem je afscheid van wat niet helpend is en neem je mee wat wel helpend is om jouw eigen leven te leiden zoals jij dat wilt. 

Balans Vinden

Tijdens de tafelopstelling krijg je verschillende inzichten. Je wordt bewust van jouw patronen binnen jouw familie. Je wordt bewuster over waarom jij handelt zoals je handelt en over wat jou uit balans haalt. Door bewustwording kun je deze patronen, die niet helpend zijn doorbreken. 

Jouw plek innemen

Zonder dat wij het doorhebben, nemen wij een andere plek in. Een plek en rol die niet van ons is. Zo kun je op de plek van jouw moeder, vader, broer of zus staan of een andere plek innemen. Tijdens de sessie word je bewust van waar je nu staat en welke rol jij vervult binnen het gezin en andere relaties. Daarna neem jij je eigen unieke plek in. Jouw Plek! 

Ervaringen van anderen

Boek een sessie

Familie opstelling

Jouw plek innemen
157
  • 1,5 uur sessie
  • live sessie Hoorn